Intră în cont | Cont nou
Cart
Uleiuri esențiale

Despre Young Living

Fie că vorbim de îmbunătățirea stării de bine, crearea unui ambient plăcut în propria casă sau oferirea de beneficii corpului tău, uleiuri esențiale sunt o sursă naturală de energie vie. Aceste esențe tari ambalate în sticluțe mici se obțin prin distilarea plantelor ce s-au dovedit încă din antichitate să aibă efecte pozitive și folositoare omului în diferite domenii precum: aromaterapie, ceremonii religioase, îngrijire personală, pentru înfrumusețare, pentru gătit sau pentru practici terapeutice. Indiferent că acestea sunt extrase din frunze, flori sau semințe, ele au o strictură chimică unică ce poate avea un impact diferit asupra fiecărui stimul, astfel un ulei esențial poate fi soluția a diferitor probleme, el poate fi „asul din mânecă”.

Uleiuri esențiale Young Living

Young Living are o misiune simplă și clară - să ofere produse mai mult decât simple pentru casă, stare de bine și echilibru, tocmai de aceea este atât de ușor să-ți schimbe viața. Susținând acest concept, Esențetari.ro s-a alăturat echipei de distribuitori autorizați Young Living pentru a face mai eficace distribuirea produselor în România. Fiecare dintre noi își poate aminti de un episod din copilărie în care se recomanda folosirea proprietăților unei plante care să îmbunătățească starea în care ne aflam. Știm că odată cu vremea, nu mai este eficient să apelăm la surse naturale din diferite motive legate de locul în care locuim sau din cauza stilului nostru de viața. Tocmai de aceea, uleiurile esențiale sunt ideale pentru a transpune beneficiile plantelor în mâinile tale, totul la un click distanță.

Seed to Seal Young Living

Povestea din spatele fiecărui produs Young Living

Young Living a prins contur odată cu prima fermă de ierburi organice creată de Gary Young, în anul 1993. În acel moment, Gary a descoperit deja acțiunea incredibilă a uleiurilor esențiale, însă deoarece calitatea uleiurilor disponibile varia destul de mult, nu le-a putut valorifica la maximum potențialul. Cu toate că știa că uleiurile esențiale pure au capacitatea de a oferi rezultate incredibile, acesta a descoperit că uleiurile modificate chimic sau contrafăcute de pe piață adesea nu erau eficiente și uneori erau chiar periculoase. Young Living a revoluționat toate acestea. Pe măsură ce Gary a înființat mai multe ferme în Utah și Idaho, acesta a început să cultive lavandă, mentă, roiniță, salvie și multe alte ierburi. Determinată de cererea tot mai mare de uleiuri esențiale, Young Living a creat și a construit cea mai mare și cea mai avansată distilerie din punct de vedere tehnologic pentru producerea de uleiuri esențiale din America de Nord. În același timp, compania noastră aflată în plină dezvoltare a creat, de asemenea, un standard Young Living revoluționar care menține integritatea și puterea uleiurilor esențiale naturale. Actualmente, Young Living a devenit liderul mondial în materie de uleiuri esențiale și soluții pentru starea de bine. Având sediul central în Lehi, Utah, birouri în Australia, Europa, Canada, Japonia și Singapore, precum și ferme în lumea întreagă, Young Living rămâne fidelă viziunii inițiale a lui Gary Young. Prin angajamentul nostru ferm privind puritatea uleiurilor esențiale, inspirăm milioane de persoane de pretutindeni pentru a încerca darurile oferite de natură privind starea de bine și armonia, a aduce bogăție ca distribuitori Young Living și a descoperi noi oportunități pentru transformări permanente.