Intră în cont | Cont nou
Cart
Uleiuri esențiale

Termeni si conditii

Termene și condiții

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenele si conditiile de utilizare a site-ului planteco.ro.

Site-ul esentetari.ro este operat de societatea S.C. DEHALO SRL Nr. ORC: J12/2613/2011 C.I.F.: RO29250170. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenelor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului esentetari.ro isi rezerva dreptul de a modifica pretul transportului in cazul in care compania de curierat utilizata de esentetari.ro percepe taxe pentru kilomentrii suplimentari pana la adresa de destinatie a comenzii.

Administratorul site-ului esentetari.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare „Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenele si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenelor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si esentetari.ro sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Administratorul esentetari.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

Politica de confidentialitate

Confidențialitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal reprezintă una dintre preocupările principale ale S.C. DEHALO SRL. Vă puteți exprima consimțământul politicii de confidentialitate si pentru prelucrarea datelor prin bifarea căsuței in momentul efectuarii comenzii pe site sau in apasat butonul „ACCEPT” din notificarea ce va fi afisata la prima accesare pe Site. Mai multe detalii gasiti aici: Politica de confidentialitate

Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului esentetari.ro nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului esentetari.ro, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenele si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii planteco.ro sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul esentetari.ro isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului esentetari.ro in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termenele de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email contact@dehalo.ro

 

Politica de retur

 

Condiții generale pentru returul produselor:

Din motive de protecție a sănătății clienților, produsele nu pot fi returnate decât dacă nu au fost utilizate, desigilate sau testate.
Produsele pe care le returnezi trebuie să fie în aceeași stare în care le-ai primit
Produsul trebuie să fie însotit de accesoriile/cadourile cu care a fost livrat.

Nu se acceptă produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții, are prezintă urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice / electrice
Dacă în coletul de retur se află produse diferite față de cele din formularul completat, după verificarea pachetului de către curier, preluarea va fi refuzată.

 

Modalități de retur:

Aveți posibilitatea să returnați produsele achiziționate în termen de 14 zile de la dată primirii coletului, adresându-ne un un email pe adresa comenzi@esentetari. ro în care să specificați numărul comenzii. Vă vom contacta telefonic pentru confirmarea returului. Transportul pentru retur îl plătim noi. Returul va fi preluat de către curierul contactat de noi.

 

Condiții de predare:

Predarea coletului se face doar pe baza AWB-ului primit de la reprezentantul poștal/curier.
Coletul trebuie sigilat pentru a putea fi preluat de partenerii noștri : îți recomandăm o cutie solidă sau un plic, ambele cu protecție la interior.